TUNSORI si COAFURI PENTRU PERSOANELE CU FATA ROTUNDA | Alina Cotta

Articole pe Blog

Forma perfecta a fetei este cea ovala si deci este forma spre care tindem atunci când ne facem o tunsoare sau ne aranjam parul .

Cum îți dai seama dacă ai fata rotundă ? Fata rotundă este mai plină, are acel aspect tineresc si este lipsită de unghiuri ascuțite. Dacă latimea fetei tale este aproape aceeași ca si lungimea , fruntea și barbia sunt rotunde, pometii sunt slab conturati, dar relativ lati, atunci înseamnă ca te încadrezi in categoria celor cu forma fetei rotundă.

Cum îți aranjezi parul dacă ai fata rotundă ? secretul consta in a distrage atenția privitorului de la rotunjirea fetei si pentru asta ai la dispoziție diverse trucuri pe care le poți folosi atunci când alegi o tunsoare sau coafura.

Îți recomand câteva tunsori si coafuri chic care se vor potrivi perfect chipului tau , indiferent ca esti adepta parului lung, mediu sau scurt.

Cel Mai bun mod de a purta PARUL LUNG sau foarte lung atunci cand ai fata rotunda, este de a adauga trepte din tunsoare, straturi texturate care sa ofere miscare parului. Un Breton usor, care poate fi aranjat pe o parte se potriveste cel mai bine fetei rotunde . Evita bretonul foarte drept pe frunte, daca doresti insa sa optezi pentru un astfel de breton, la capete trebuie sa fie coborat Putin pentru a alungi trasaturile fetei. Valurile usoare in partea de jos a parului , îți vor face gatul mai lung pentru ca adaugă volum in partea inferioară si se obține un echilibru perfect.

Din tunsoare trebuie sa obtii un efect optic de lungire a fetei, de aceea daca ai PARUL MEDIU si iti doresti o forma de bob a tunsorii, cea mai inspirata alegere e acel bob lung in fata, care sa coboare de la linia maxilarului cel putin 4-5 cm . Poti alege o carare pe mijloc, pentru ca in acest fel vei atrage atentia catre partea centala a fetei si nu catre rotunjimea pometilor. Evita orice forma de tunsoare in care liniile se opresc in jurul obrajilor. Iti poți păstra parul intr-o forma dreapta sau il poți ondula lejer , cât mai natural.

Tunsoarea pe PARUL SCURT atunci cand ai fata rotunda , iti da acel look tineresc, mereu fresh. Daca iti doresti o tunsoare potrivita pentru parul scurt, alege un par cat mai texturat deoarece va difuza rotunjimea. Nici o tunsoare care adauga volum in partile laterale nu este potrivita. Orice tunsoare si styling trebuie sa adauge inaltime si nu latime. Evita o tunsoare foarte scurta care iti lasa fata descoperita si fără volum in partea de sus. Un Breton asimetric si texturat , volum in crestet si fara volum in parti , in Modul acesta vei obtine un look perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.