Politica Confidentialitate | Alina Cotta

Politica Confidentialitate

Va multumim pentru accesarea www.alinacotta.ro. Noi respectam confidentialitatea datelor dvs. si dorim sa protejam informatiile personale. Pentru a afla mai multe va rugam sa cititi urmatoarea politica de confidentialitate.

Aceasta politica de confidentialitate explica modul in care vom colecta, folosi si (in anumite conditii) dezvalui) informatiile dvs. personale. Aceasta politica de confidentialitate explica, de asemenea, masurile pe care le-am luat pentru a asigura informatiile persoanle. In cele din urma, aceasta politica de confidentialitate explica optiunile dvs. in ceea ce priveste colectarea, utilizarea si divulgarea informatiilor persoanel. Prin vizitarea website-ului online www.alinacotta.ro, direct sau prin intermediul altui site, sunteti de accord cu practicile descries in aceasta Politica.

Aceasta politica de confidentialitate se aplica site-ului. Aceasta politica de confidentialitate nu se aplica in mod necesar pentru orice colectie offline de informatii personale. alinacotta.ro nu este responsabil pentru continutul sau practicile de confidentialitate pe orice alt website ce nu este gestionat de alinacotta.ro la care conduc link-uri din aceste website.

COLECTAREA SI FOLOSIREA DE INFORMATII
1. COLECTARAE DE INFORMATII

alinacotta.ro colecteaza informatii de la dvs. in mai multe moduri, diferite, prin intermediul acestui website. Un scop in colectarea de informatii personale este de a oferi servicii, eficiente, semnificative si personalizate. De exemplu, putem folosi informatiile dvs. persoanale pentru a:

a. Actualize website-ul si pentru a facilita navigarea si accesul la informatii;

b.Va ajuta sa gasiti mult mai rapid, informatiile, produsele si serviciile necesarel

c.Ajuta magazinul online alinacotta.ro sa creeze cel mai relevant continut pentru dvs.;

d.Va atentiona de noile informatii, produse si servicii pe care le oferim.

Inregistrare si comanda. Inainte de a utiliza anumite functionalitate a website-ului online alinacotta.ro sau orice comanda de produse, trebuie sa completati un formular de inregistrare. In timpul inregistrarii, vi se va solicita sa furnizati anumite informatii cu character personal cum ar fi, nume, prenume, adresa de facturare, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail, CNP, serie de bulletin. Aceste tipuri de informatii personale sunt utilizate in scopuri de facturare, pentru a indeplini comenzile dvs. online, pentru a putea comunica si pentru scopuri interne de marketing (ex. Newsletter). Daca vom intalni o problema in momentul procesarii comnezi, vom folosi datele dvs. personale pentru a va contacta.

Adresele de e-mail. Mai multe locatii ale website-ului www.alinacotta.ro va permit sa introduceti adresa de e-mail pentru mai multe scopuri: in momentul in care exista un concurs, newsletter, pentru a ne solicita cand adaugam un brand nou, produse noi, stiluri noi. Participarea dvs. la concursuri este complet voluntara deci aveti posibilitatea sa alegeti sa participiati sis a dezvaluiti informatii noi. alinacotta.ro isi rezerva dreptul de a posta pe site numele si orasele castigatorilor.

Log Files. Pentru cele mai multe website-uri, serverele recunosc in mod automat URL-ul de internet de la care s-a accesat. Putem de asemenea sa efectuam o baza de date cu IP-urile de la care ati accesat magazinul online alinacotta.ro, furnizorul de servicii de internet, data si ora. Adresa de IP poate indica locatia computerului de pe internet.

Varsta. alinacotta.ro respecta confidentialitatea datelor pntru copii. Colectam fara stiinta si fara voia noastra informatii personale de la copii cu varsta de sub 13 ani. In sectiunea de Termeni si Conditii, declarati si garantati ca aveti peste 18 ani sau folositi website-ul sub supravegherea unui parinte sau a unui ingrijitor. Daca aveti varsta de sub 13 ani, va rugam sa nu ne prezentati nicio informative cu character personal si sa rugati un parinte sau tutore pentru a va ajuta.

Review-uri la produse. www.alinacotta.ro permite optiunea de a posta pareri, opinii, recenzii despre produse. Pentru a posta un comentariu, este nevoie sa va inregistrati si sa fiti logat in cont. De asemenea, orice alte informatii personale pe care le prezentati in comentariu, vor putea fi citite sau utilizate de catre alti vizitatori ai website-ului online alinacotta.ro. Nu suntem responsabili pentru orice informatii personale pe care doriti sa le postati, ca parte din opinia dvs.. alinacotta.ro este de parere ca puteti oricand posta un comentariu util fara a dezvalui o informatie cu caracter personal.

2.UTILIZAREA SI PREZENTAREA INFORMATIILOR

Uz intern. alinacotta.ro foloseste informatiile personale pentru a procesa comanda si pentru a oferii servicii clientilor. Putem folosi intern informatiile dvs. personale pentru a imbunatati continutul si aspectul website-ului online (inclusive produsele noastre de marketing si produsele pentru dvs.) cat si pentru a determina informatii de piata generale despre vizitatorii alinacotta.ro.

Comunicarea cu dvs. alinacotta.ro va folosi informatiile dvs. personale pentru a va comunica informatii despre website, comenzi, livrari. De asemenea, alinacotta.ro va trimite un e-mail de confirmare atunci cand va inregistrati pe www.alinacotta.ro. alinacotta.ro va permite intotdeauna dezabonarea la e-mailurile viitoare. Nu veti putea niciodata renunta la e-mailurile prin care sunteti anuntat de confirmarea, procesarea, livrarea comenzilor dvs.

Utilizare externa. Dorim sa va oferim servicii excelente si o larga varietate de produse. alinacotta.ro nu vinde, nu inciriaza si nu divulga in alt mod informatiile dvs. personale sau financiare catre alte persoane sau entitate juridical decat cu exceptia:

a.la fel ca majoritatea comerciantilor cu amanuntul pe internet, vom folosi uneori alte entitati juridice pentru a indeplini functii specifice in numele nostru. alinacotta.ro va dezvalui anumite informatii personale in scopul de a ajuta terta persoana sa efectueze serviciul oferit. De exemplu in scopul de a va livra produsele dorite, alinacotta.ro, va trebui sa impartaseasca anumite informatii persoanele precum nume, prenume, adresa, aderesa de e-mail, telefon. Feedback-ul dvs. este foarte important. De aceea asteptam oricand parerile dvs. legate de furnizorii cu care colaboram pentru serviciile de transport.

b. alinacotta.ro nu va vinde si/sau inchiria niciodata informatiile de indentificare personala altor companii ca parte din cursul de comert.

c. alinacotta.ro poate partaja informatii non-personale (cum ar fi numarul de vizitatori pe zi, intr-o anumita pagina, sau valoarea unei anumite comenzi plasata la o anumita data) cu terte parti, cum ar fi parteneri de publicitate. Aceste informatii nu va identifica personal sau direct.

COLECTAREA SI FOLOSIREA DE INFORMATII
Dupa cum va puteti astepta, majoritatea informatiilor pe care le colectam sunt obtinute prin intermediul www.alinacotta.ro, iar aceasta politica de confidentialitate se aplica doar informatiilor colectate online. De asemenea, alinacotta.ro colecteaza informatii cu caracter personal si offline (nu fac obiectul acestei politici de confidentialitate) pentru care deasemenea va incerca sa faca tot posibilul sa pastreze confidentialitatea lor. Un bun exemplu sunt convorbirile telefonice prin care ne puteti solicita plasarea unei comenzi. Atunci cand utilizatorul va solicita acest lucrui, alinacotta.ro va solicita informatii cu caracter personal stricte pentru efectuarea comenzii. Asa cum este mentionat mai sus, se vor face toate eforturile pentru a securiza toate informatiile personale colectate offline.

UPDATE POLITICA EU GDPR

alinacotta.ro cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului alinacotta.ro, clienți, potențiali clienți, consumatori, potențiali consumatori, angajați, foști angajați) în cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Această Politică are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate în scopul accesării website-ului alinacotta.ro, dispozitive de tip smartphone, tabletă. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile legate de utilizarea acestora (expuse în acest document din punct de vedere al protecției datelor cu caracter personal dar și în documentele Condițiile Generale, Politica de Confidențialitate din punct de vedere al informațiilor confidențiale, drepturi de autor, etc.), vă rugăm să nu utilizați site-ul www.alinacotta.ro .

Conform cerințelor Regulamentului General privind Protecția Datelor nr. 679/2016 al U.E. denumit în continuare “Regulament” pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, alinacotta.ro administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, în contextul vizitării site-ului și achiziționării serviciilor alinacotta.ro sub brand-ul: alinacotta.ro.

Prin bifarea faptului că sunteți de acord cu Condițiile Generale și Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal sau, după caz, prin continuarea utilizării site-ului și serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici, sunteți de acord cu această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

alinacotta.ro colectează și prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru următoarele scopuri de prelucrare:

Administrarea, îmbunatatirea și realizarea serviciilor furnizate de site-ul alinacotta.ro .
Activități comerciale de vânzări servicii, cuprinzând realizare, administrare și dezvoltare vânzări de servicii pe website-ul alinacotta.ro , administrarea conturilor clienților, cercetare / studii de piață, statistică.
Reclamă, marketing și publicitate, activități de promovare a serviciilor alinacotta.ro, desfăsurarea campaniilor promoționale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmărire și monitorizare a vânzărilor de servicii și comportamentului consumatorului.
Activitătți de post-vânzări, cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor/ clienților privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea serviciilor pe website-ul alinacotta.ro ), îmbunătățirea calității serviciilor de reparații și întreținere a produselor comercializate prin activitatea desfășurată în cadrul serviciului Call Center; efectuarea intervenției de service, înlocuiri de produse.
În scop probatoriu în legătura cu activitățile de mai sus și de arhivare.
Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucrăm

Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal:
Pentru administrarea, îmbunătățirea și realizarea serviciilor furnizate de site-ul alinacotta.ro :
nume, prenume, adresa (domiciliu/reședința), e-mail,, informații tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului – locația acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informații în legătură cu intervalul orar precum și data la care a fost folosit website-ul alinacotta.ro , alte informații care rezultă din folosirea aplicațiilor de tip Cookies; Pentru mai multe informații legate de cookie-uri, vă rugăm consultați Politica de utilizare Cookie-uri afișată pe website.
Pentru activități comerciale de vânzări de servicii, cuprinzând realizare, administrare și dezvoltare vânzări, inclusiv vânzări online pe website-ul www.alinacotta.ro, administrarea conturilor clienților, cercetare / studii de piață, statistică: – nume, prenume, adresa (domiciliu/reședința), telefon, e-mail, adrese de livrare.
Pentru reclamă, marketing și publicitate, activități de promovare a serviciilor alinacotta.ro, desfășurarea companiilor promoționale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentului consumatorului. – nume și prenume, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliu/reședința), obișnuințe/ preferințe/ comportament – în plus, alinacotta.ro prelucrează date constând în seria și numărul actului de identitate strict pentru identificarea câștigătorilor campaniilor promoționale (dacă este cazul ca acestea să aibă loc) și pentru conformarea cu cerințele legislației fiscale. De asemenea, unele din aceste date sunt necesare ca indentificator unic al persoanei în funcție de tipul concursului/promoției/aplicației/jocului la care participă.
Pentru activități de post-vânzări, cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor/ clienților privind evaluarea serviciilor oferite de alinacotta.ro, îmbunătățirea calității serviciilor în cadrul serviciului Call Center: – nume și prenume, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliu/reședința), voce, obișnuințe/preferințe/comportament, alte date care rezultă din evaluarea produselor de către clienți – în plus, alinacotta.ro prelucrează date referitoare la: cod numeric personal, serie și număr act identitate, date bancare, doar pentru situațiile în care intervin înlocuiri de Servicii.
În scop probatoriu în legătura cu activitățile de mai sus și de arhivare: stocarea de date cu caracter personal menționate la scopurile de mai sus în vederea menținerii evidențelor legate de activitățile desfășurate, pentru protejarea drepturilor în justiție și exercitarea altor drepturi conform legii și contractelor încheiate, îndeplinirea eventualelor cerințe de arhivare, în acord cu dispozițiile legale.
Datele cu caracter personal care beneficiază de un regim special de protecție cum ar fi codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, vor fi colectate și prelucrate în condiții limitative și în concordanță cu dispozițiile legale pentru asigurarea respectării regulilor aplicabile în domeniul protecției datelor cu privire la acestea. Furnizarea datelor cu caracter personal este necesară pentru ca alinacotta.ro. să realizeze activitățile listate conform celor de mai sus.

Cui dezvăluim datele dumneavoastră cu caracter personal

În vederea realizării unuia sau mai multor scopuri din cele menționate mai sus, alinacotta.ro poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari:

partenerilor contractuali ai alinacotta.ro (cum este cazul companiilor cu care alinacotta.ro se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare),
furnizori de servicii (de marketing, servicii de plată / bancare sau alte servicii), inclusiv entități care asistă alinacotta.ro în prelucrarea de date în calitate de împuterniciți, asiguratori, autorități publice (Parchet, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului), în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate, altor companii din același grup cu alinacotta.ro precum și dumneavoastră ca persoană vizată în contextul exercitării dreptului dumneavoastră de acces, articolul 15 din Regulament.
Datele înregistrate de alinacotta.ro nu se vând către terți și sunt folosite doar în scopul îmbunătățirii serviciilor alinacotta.ro.

Prin citirea prezenței Politici ați luat la cunoștință de faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de Regulament, respectiv:

de a fi informați cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, articolul 13 și 14 din Regulament;
de acces la datele dumneavoastră cu caracter personal, articolul 15 din Regulament;
de rectificare a datelor dumneavoastră cu caracter personal articolul 16 din Regulament;
de ștergere (“dreptul de a fi uitat”) a datelor personale, articolul 17 din Regulament;
de a obține restricționarea prelucrării, articolul 18 din Regulament;
la portabilitatea datelor, articolul 20 din Regulament;
de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați rectificarea, actualizarea ori ștergerea datelor în condițiile legii-în cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricând, în mod gratuit și fără justificare, articolul 21 din Regulament;
de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, inclusiv crearea de profiluri articolul 22 din Regulament;
de a depune o plângere la Autoritatea de supraveghere ANSPDCP , articolul 77 din Regulament;
de a vă adresa justiției în cazul în care s-au constatat încălcări ale legislației în materie, articolele 78 – 79 din Regulament.
Vă puteți exercita aceste drepturi trimițând un e-mail către alinacotta.ro prin accesarea formularului de contact la adresa alinacotta.ro/contact.

Puteți să vă opuneți oricând și fără justificare, prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în scop de marketing direct, prin trasmiterea către alinacotta.ro. (prin accesarea formularului de contact la adresa alinacotta.ro/contact/ sau la adresa de e-mail: office@alinacotta.ro , a unei solicitări scrise, datate și semnate în acest sens. În acest caz, solicitarea dumnevoastră va fi înaintată către departamentul specializat al alinacotta.ro; este posibil să primiți un mesaj prin care se confirmă că opțiunea dumneavoastră a fost notată, precum și orice alte informații necesare, după caz.

Prevederi speciale legate de minori

alinacotta.ro nu urmărește în activitățile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. O atenție deosebită se acordă pentru a se asigura că orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizează în conformitate cu cerințele Regulamentului, articolul 8 și în cazuri strict determinate.

alinacotta.ro nu realizează activități promoționale de marketing direct față de minori.

Minorilor care nu au împlinit vârsta de 14 ani nu li se permite solicitarea de servicii sau orice comunicații pe site-ul alinacotta.ro, ori participarea la concursuri sau campanii ale alinacotta.ro, decât dacă aceasta se realizează în numele minorului de către reprezentantul legal sau tutorele minorului în cauză, conform legii.

Minorii care au implinit vârsta de 14 ani pot achiziționa produse sau servicii și solicita și primi comunicații de la alinacotta.ro numai dacă au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

De asemenea, orice persoană care ne furnizează datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplicații sau dispozitive acoperite de această Politică garantează că este major, respectiv are capacitate deplină de exercițiu.

Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai în condițiile legii, și având în vedere cele de mai sus.

Durata prelucrării datelor

Va fi determinată în general de momentul exercitării dreptului dumneavoastră la opoziție, în conditiile art. 21 alin. 2 din Regulamentul European nr. 679/2016. Excepție: Pentru datele declarate în cadrul serviciului call center, durata prelucrării datelor este de 5 3 ani, ca regulă, sau până la exercitarea dreptului de opoziție. De asemenea, alinacotta.ro poate stoca datele cu caracter personal pe o astfel de durată mai îndelungată, în scop probatoriu și de arhivare.

Totodată, stocarea datelor personale pentru o perioadă mai îndelungată de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, îmbunătățirea serviciilor, administrarea conturilor clienților, cercetare / studii de piață.

Alte informații

Vă rugăm să verificați la fiecare utilizare a website-ului nostru prezenta Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru a fi tot timpul informați în legătura cu aceasta.

La încheierea operațiunilor de prelucrare, datele înregistrate vor putea fi transferate, integral ori parțial, oricărei alte persoane juridice cu respectarea legislației speciale în vigoare, în condițiile în care acestea vor fi folosite în scopuri similare cu cele prevăzute în acest document.

Pentru inregistrarea eronată a datelor personale cauzată de softul de indexare a datelor, alinacotta.ro nu își asumă nicio responsabilitate.

Vă semnalăm faptul ca niciun program de securizare a informațiilor nu este infailibil.

Formular Stergere Date Personale

[gdpr_privacy_tools]

×
Buna!
Cu ce te putem ajuta?