Politica Confidentialitate | Alina Cotta

Politica Confidentialitate

Va multumim pentru accesarea www.alinacotta.ro. Noi respectam confidentialitatea datelor dvs. si dorim sa protejam informatiile personale. Pentru a afla mai multe va rugam sa cititi urmatoarea politica de confidentialitate.

Aceasta politica de confidentialitate explica modul in care vom colecta, folosi si (in anumite conditii) dezvalui) informatiile dvs. personale. Aceasta politica de confidentialitate explica, de asemenea, masurile pe care le-am luat pentru a asigura informatiile persoanle. In cele din urma, aceasta politica de confidentialitate explica optiunile dvs. in ceea ce priveste colectarea, utilizarea si divulgarea informatiilor persoanel. Prin vizitarea website-ului online www.alinacotta.ro, direct sau prin intermediul altui site, sunteti de accord cu practicile descries in aceasta Politica.

Aceasta politica de confidentialitate se aplica site-ului. Aceasta politica de confidentialitate nu se aplica in mod necesar pentru orice colectie offline de informatii personale. alinacotta.ro nu este responsabil pentru continutul sau practicile de confidentialitate pe orice alt website ce nu este gestionat de alinacotta.ro la care conduc link-uri din aceste website.

COLECTAREA SI FOLOSIREA DE INFORMATII
1. COLECTARAE DE INFORMATII

alinacotta.ro colecteaza informatii de la dvs. in mai multe moduri, diferite, prin intermediul acestui website. Un scop in colectarea de informatii personale este de a oferi servicii, eficiente, semnificative si personalizate. De exemplu, putem folosi informatiile dvs. persoanale pentru a:

a. Actualize website-ul si pentru a facilita navigarea si accesul la informatii;

b.Va ajuta sa gasiti mult mai rapid, informatiile, produsele si serviciile necesarel

c.Ajuta magazinul online alinacotta.ro sa creeze cel mai relevant continut pentru dvs.;

d.Va atentiona de noile informatii, produse si servicii pe care le oferim.

Inregistrare si comanda. Inainte de a utiliza anumite functionalitate a website-ului online alinacotta.ro sau orice comanda de produse, trebuie sa completati un formular de inregistrare. In timpul inregistrarii, vi se va solicita sa furnizati anumite informatii cu character personal cum ar fi, nume, prenume, adresa de facturare, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail, CNP, serie de bulletin. Aceste tipuri de informatii personale sunt utilizate in scopuri de facturare, pentru a indeplini comenzile dvs. online, pentru a putea comunica si pentru scopuri interne de marketing (ex. Newsletter). Daca vom intalni o problema in momentul procesarii comnezi, vom folosi datele dvs. personale pentru a va contacta.

Adresele de e-mail. Mai multe locatii ale website-ului www.alinacotta.ro va permit sa introduceti adresa de e-mail pentru mai multe scopuri: in momentul in care exista un concurs, newsletter, pentru a ne solicita cand adaugam un brand nou, produse noi, stiluri noi. Participarea dvs. la concursuri este complet voluntara deci aveti posibilitatea sa alegeti sa participiati sis a dezvaluiti informatii noi. alinacotta.ro isi rezerva dreptul de a posta pe site numele si orasele castigatorilor.

Log Files. Pentru cele mai multe website-uri, serverele recunosc in mod automat URL-ul de internet de la care s-a accesat. Putem de asemenea sa efectuam o baza de date cu IP-urile de la care ati accesat magazinul online alinacotta.ro, furnizorul de servicii de internet, data si ora. Adresa de IP poate indica locatia computerului de pe internet.

Varsta. alinacotta.ro respecta confidentialitatea datelor pntru copii. Colectam fara stiinta si fara voia noastra informatii personale de la copii cu varsta de sub 13 ani. In sectiunea de Termeni si Conditii, declarati si garantati ca aveti peste 18 ani sau folositi website-ul sub supravegherea unui parinte sau a unui ingrijitor. Daca aveti varsta de sub 13 ani, va rugam sa nu ne prezentati nicio informative cu character personal si sa rugati un parinte sau tutore pentru a va ajuta.

Review-uri la produse. www.alinacotta.ro permite optiunea de a posta pareri, opinii, recenzii despre produse. Pentru a posta un comentariu, este nevoie sa va inregistrati si sa fiti logat in cont. De asemenea, orice alte informatii personale pe care le prezentati in comentariu, vor putea fi citite sau utilizate de catre alti vizitatori ai website-ului online alinacotta.ro. Nu suntem responsabili pentru orice informatii personale pe care doriti sa le postati, ca parte din opinia dvs.. alinacotta.ro este de parere ca puteti oricand posta un comentariu util fara a dezvalui o informatie cu caracter personal.

2.UTILIZAREA SI PREZENTAREA INFORMATIILOR

Uz intern. alinacotta.ro foloseste informatiile personale pentru a procesa comanda si pentru a oferii servicii clientilor. Putem folosi intern informatiile dvs. personale pentru a imbunatati continutul si aspectul website-ului online (inclusive produsele noastre de marketing si produsele pentru dvs.) cat si pentru a determina informatii de piata generale despre vizitatorii alinacotta.ro.

Comunicarea cu dvs. alinacotta.ro va folosi informatiile dvs. personale pentru a va comunica informatii despre website, comenzi, livrari. De asemenea, alinacotta.ro va trimite un e-mail de confirmare atunci cand va inregistrati pe www.alinacotta.ro. alinacotta.ro va permite intotdeauna dezabonarea la e-mailurile viitoare. Nu veti putea niciodata renunta la e-mailurile prin care sunteti anuntat de confirmarea, procesarea, livrarea comenzilor dvs.

Utilizare externa. Dorim sa va oferim servicii excelente si o larga varietate de produse. alinacotta.ro nu vinde, nu inciriaza si nu divulga in alt mod informatiile dvs. personale sau financiare catre alte persoane sau entitate juridical decat cu exceptia:

a.la fel ca majoritatea comerciantilor cu amanuntul pe internet, vom folosi uneori alte entitati juridice pentru a indeplini functii specifice in numele nostru. alinacotta.ro va dezvalui anumite informatii personale in scopul de a ajuta terta persoana sa efectueze serviciul oferit. De exemplu in scopul de a va livra produsele dorite, alinacotta.ro, va trebui sa impartaseasca anumite informatii persoanele precum nume, prenume, adresa, aderesa de e-mail, telefon. Feedback-ul dvs. este foarte important. De aceea asteptam oricand parerile dvs. legate de furnizorii cu care colaboram pentru serviciile de transport.

b. alinacotta.ro nu va vinde si/sau inchiria niciodata informatiile de indentificare personala altor companii ca parte din cursul de comert.

c. alinacotta.ro poate partaja informatii non-personale (cum ar fi numarul de vizitatori pe zi, intr-o anumita pagina, sau valoarea unei anumite comenzi plasata la o anumita data) cu terte parti, cum ar fi parteneri de publicitate. Aceste informatii nu va identifica personal sau direct.

COLECTAREA SI FOLOSIREA DE INFORMATII
Dupa cum va puteti astepta, majoritatea informatiilor pe care le colectam sunt obtinute prin intermediul www.alinacotta.ro, iar aceasta politica de confidentialitate se aplica doar informatiilor colectate online. De asemenea, alinacotta.ro colecteaza informatii cu caracter personal si offline (nu fac obiectul acestei politici de confidentialitate) pentru care deasemenea va incerca sa faca tot posibilul sa pastreze confidentialitatea lor. Un bun exemplu sunt convorbirile telefonice prin care ne puteti solicita plasarea unei comenzi. Atunci cand utilizatorul va solicita acest lucrui, alinacotta.ro va solicita informatii cu caracter personal stricte pentru efectuarea comenzii. Asa cum este mentionat mai sus, se vor face toate eforturile pentru a securiza toate informatiile personale colectate offline.

UPDATE POLITICA EU GDPR

alinacotta.ro cunoa╚Öte importan╚Ťa datelor dumneavoastr─â ╚Öi se angajeaz─â s─â protejeze confiden╚Ťialitatea ╚Öi securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi s─â v─â furniz─âm ├«ntr-o manier─â integrat─â ╚Öi practic─â informa╚Ťiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului alinacotta.ro, clien╚Ťi, poten╚Ťiali clien╚Ťi, consumatori, poten╚Ťiali consumatori, angaja╚Ťi, fo╚Öti angaja╚Ťi) ├«n cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Aceast─â Politic─â are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate ├«n scopul acces─ârii website-ului alinacotta.ro, dispozitive de tip smartphone, tablet─â. ├Än cazul ├«n care nu sunte╚Ťi de acord cu termenii ╚Öi condi╚Ťiile legate de utilizarea acestora (expuse ├«n acest document din punct de vedere al protec╚Ťiei datelor cu caracter personal dar ╚Öi ├«n documentele Condi╚Ťiile Generale, Politica de Confiden╚Ťialitate din punct de vedere al informa╚Ťiilor confiden╚Ťiale, drepturi de autor, etc.), v─â rug─âm s─â nu utiliza╚Ťi site-ul www.alinacotta.ro .

Conform cerin╚Ťelor Regulamentului General privind Protec╚Ťia Datelor nr. 679/2016 al U.E. denumit ├«n continuare ÔÇťRegulamentÔÇŁ pentru protec╚Ťia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestor date, alinacotta.ro administreaz─â ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â ╚Öi numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furniza╚Ťi despre dumneavoastr─â, ├«n contextul vizit─ârii site-ului ╚Öi achizi╚Ťion─ârii serviciilor alinacotta.ro sub brand-ul: alinacotta.ro.

Prin bifarea faptului c─â sunte╚Ťi de acord cu Condi╚Ťiile Generale ╚Öi Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal sau, dup─â caz, prin continuarea utiliz─ârii site-ului ╚Öi serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici, sunte╚Ťi de acord cu aceast─â Politic─â de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

alinacotta.ro colectează și prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru următoarele scopuri de prelucrare:

Administrarea, îmbunatatirea și realizarea serviciilor furnizate de site-ul alinacotta.ro .
Activit─â╚Ťi comerciale de v├ónz─âri servicii, cuprinz├ónd realizare, administrare ╚Öi dezvoltare v├ónz─âri de servicii pe website-ul alinacotta.ro , administrarea conturilor clien╚Ťilor, cercetare / studii de pia╚Ť─â, statistic─â.
Reclam─â, marketing ╚Öi publicitate, activit─â╚Ťi de promovare a serviciilor alinacotta.ro, desf─âsurarea campaniilor promo╚Ťionale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urm─ârire ╚Öi monitorizare a v├ónz─ârilor de servicii ╚Öi comportamentului consumatorului.
Activit─ât╚Ťi de post-v├ónz─âri, cuprinz├ónd servicii de rela╚Ťii cu clien╚Ťii, informarea utilizatorilor/ clien╚Ťilor privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea serviciilor pe website-ul alinacotta.ro ), ├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii serviciilor de repara╚Ťii ╚Öi ├«ntre╚Ťinere a produselor comercializate prin activitatea desf─â╚Öurat─â ├«n cadrul serviciului Call Center; efectuarea interven╚Ťiei de service, ├«nlocuiri de produse.
├Än scop probatoriu ├«n leg─âtura cu activit─â╚Ťile de mai sus ╚Öi de arhivare.
Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucr─âm

Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucr─âm urm─âtoarele categorii de date cu caracter personal:
Pentru administrarea, ├«mbun─ât─â╚Ťirea ╚Öi realizarea serviciilor furnizate de site-ul alinacotta.ro :
nume, prenume, adresa (domiciliu/re╚Öedin╚Ťa), e-mail,, informa╚Ťii tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului ÔÇô loca╚Ťia acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informa╚Ťii ├«n leg─âtur─â cu intervalul orar precum ╚Öi data la care a fost folosit website-ul alinacotta.ro , alte informa╚Ťii care rezult─â din folosirea aplica╚Ťiilor de tip Cookies; Pentru mai multe informa╚Ťii legate de cookie-uri, v─â rug─âm consulta╚Ťi Politica de utilizare Cookie-uri afi╚Öat─â pe website.
Pentru activit─â╚Ťi comerciale de v├ónz─âri de servicii, cuprinz├ónd realizare, administrare ╚Öi dezvoltare v├ónz─âri, inclusiv v├ónz─âri online pe website-ul www.alinacotta.ro, administrarea conturilor clien╚Ťilor, cercetare / studii de pia╚Ť─â, statistic─â: – nume, prenume, adresa (domiciliu/re╚Öedin╚Ťa), telefon, e-mail, adrese de livrare.
Pentru reclam─â, marketing ╚Öi publicitate, activit─â╚Ťi de promovare a serviciilor alinacotta.ro, desf─â╚Öurarea companiilor promo╚Ťionale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urm─ârire ╚Öi monitorizare a v├ónz─ârilor ╚Öi comportamentului consumatorului. – nume ╚Öi prenume, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliu/re╚Öedin╚Ťa), obi╚Önuin╚Ťe/ preferin╚Ťe/ comportament ÔÇô ├«n plus, alinacotta.ro prelucreaz─â date const├ónd ├«n seria ╚Öi num─ârul actului de identitate strict pentru identificarea c├ó╚Ötig─âtorilor campaniilor promo╚Ťionale (dac─â este cazul ca acestea s─â aib─â loc) ╚Öi pentru conformarea cu cerin╚Ťele legisla╚Ťiei fiscale. De asemenea, unele din aceste date sunt necesare ca indentificator unic al persoanei ├«n func╚Ťie de tipul concursului/promo╚Ťiei/aplica╚Ťiei/jocului la care particip─â.
Pentru activit─â╚Ťi de post-v├ónz─âri, cuprinz├ónd servicii de rela╚Ťii cu clien╚Ťii, informarea utilizatorilor/ clien╚Ťilor privind evaluarea serviciilor oferite de alinacotta.ro, ├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii serviciilor ├«n cadrul serviciului Call Center: – nume ╚Öi prenume, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliu/re╚Öedin╚Ťa), voce, obi╚Önuin╚Ťe/preferin╚Ťe/comportament, alte date care rezult─â din evaluarea produselor de c─âtre clien╚Ťi ÔÇô ├«n plus, alinacotta.ro prelucreaz─â date referitoare la: cod numeric personal, serie ╚Öi num─âr act identitate, date bancare, doar pentru situa╚Ťiile ├«n care intervin ├«nlocuiri de Servicii.
├Än scop probatoriu ├«n leg─âtura cu activit─â╚Ťile de mai sus ╚Öi de arhivare: stocarea de date cu caracter personal men╚Ťionate la scopurile de mai sus ├«n vederea men╚Ťinerii eviden╚Ťelor legate de activit─â╚Ťile desf─â╚Öurate, pentru protejarea drepturilor ├«n justi╚Ťie ╚Öi exercitarea altor drepturi conform legii ╚Öi contractelor ├«ncheiate, ├«ndeplinirea eventualelor cerin╚Ťe de arhivare, ├«n acord cu dispozi╚Ťiile legale.
Datele cu caracter personal care beneficiaz─â de un regim special de protec╚Ťie cum ar fi codul numeric personal, seria ╚Öi num─ârul actului de identitate, vor fi colectate ╚Öi prelucrate ├«n condi╚Ťii limitative ╚Öi ├«n concordan╚Ť─â cu dispozi╚Ťiile legale pentru asigurarea respect─ârii regulilor aplicabile ├«n domeniul protec╚Ťiei datelor cu privire la acestea. Furnizarea datelor cu caracter personal este necesar─â pentru ca alinacotta.ro. s─â realizeze activit─â╚Ťile listate conform celor de mai sus.

Cui dezv─âluim datele dumneavoastr─â cu caracter personal

├Än vederea realiz─ârii unuia sau mai multor scopuri din cele men╚Ťionate mai sus, alinacotta.ro poate dezv─âlui datele dumneavoastr─â cu caracter personal urm─âtoarelor categorii de destinatari:

partenerilor contractuali ai alinacotta.ro (cum este cazul companiilor cu care alinacotta.ro se afl─â ├«n rela╚Ťii de parteneriat, dar numai ├«n temeiul unui angajament de confiden╚Ťialitate din partea acestora, prin care garanteaz─â c─â aceste date sunt p─âstrate ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi c─â furnizarea acestor informa╚Ťii personale se face conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare),
furnizori de servicii (de marketing, servicii de plat─â / bancare sau alte servicii), inclusiv entit─â╚Ťi care asist─â alinacotta.ro ├«n prelucrarea de date ├«n calitate de ├«mputernici╚Ťi, asiguratori, autorit─â╚Ťi publice (Parchet, Poli╚Ťie, instan╚Ťele judec─âtore╚Öti ╚Öi altor organe abilitate ale statului), ├«n baza ╚Öi ├«n limitele prevederilor legale ╚Öi ca urmare a unor cereri expres formulate, altor companii din acela╚Öi grup cu alinacotta.ro precum ╚Öi dumneavoastr─â ca persoan─â vizat─â ├«n contextul exercit─ârii dreptului dumneavoastr─â de acces, articolul 15 din Regulament.
Datele ├«nregistrate de alinacotta.ro nu se v├ónd c─âtre ter╚Ťi ╚Öi sunt folosite doar ├«n scopul ├«mbun─ât─â╚Ťirii serviciilor alinacotta.ro.

Prin citirea prezen╚Ťei Politici a╚Ťi luat la cuno╚Ötin╚Ť─â de faptul c─â v─â sunt garantate drepturile prev─âzute de Regulament, respectiv:

de a fi informa╚Ťi cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, articolul 13 ╚Öi 14 din Regulament;
de acces la datele dumneavoastr─â cu caracter personal, articolul 15 din Regulament;
de rectificare a datelor dumneavoastr─â cu caracter personal articolul 16 din Regulament;
de ╚Ötergere (ÔÇťdreptul de a fi uitatÔÇŁ) a datelor personale, articolul 17 din Regulament;
de a ob╚Ťine restric╚Ťionarea prelucr─ârii, articolul 18 din Regulament;
la portabilitatea datelor, articolul 20 din Regulament;
de a v─â opune prelucr─ârii datelor personale care v─â privesc ╚Öi s─â solicita╚Ťi rectificarea, actualizarea ori ╚Ötergerea datelor ├«n condi╚Ťiile legii-├«n cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oric├ónd, ├«n mod gratuit ╚Öi f─âr─â justificare, articolul 21 din Regulament;
de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, inclusiv crearea de profiluri articolul 22 din Regulament;
de a depune o plângere la Autoritatea de supraveghere ANSPDCP , articolul 77 din Regulament;
de a v─â adresa justi╚Ťiei ├«n cazul ├«n care s-au constatat ├«nc─âlc─âri ale legisla╚Ťiei ├«n materie, articolele 78 ÔÇô 79 din Regulament.
V─â pute╚Ťi exercita aceste drepturi trimi╚Ť├ónd un e-mail c─âtre alinacotta.ro prin accesarea formularului de contact la adresa alinacotta.ro/contact.

Pute╚Ťi s─â v─â opune╚Ťi oric├ónd ╚Öi f─âr─â justificare, prelucr─ârii datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n scop de marketing direct, prin trasmiterea c─âtre alinacotta.ro. (prin accesarea formularului de contact la adresa alinacotta.ro/contact/ sau la adresa de e-mail: office@alinacotta.ro , a unei solicit─âri scrise, datate ╚Öi semnate ├«n acest sens. ├Än acest caz, solicitarea dumnevoastr─â va fi ├«naintat─â c─âtre departamentul specializat al alinacotta.ro; este posibil s─â primi╚Ťi un mesaj prin care se confirm─â c─â op╚Ťiunea dumneavoastr─â a fost notat─â, precum ╚Öi orice alte informa╚Ťii necesare, dup─â caz.

Prevederi speciale legate de minori

alinacotta.ro nu urm─âre╚Öte ├«n activit─â╚Ťile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. O aten╚Ťie deosebit─â se acord─â pentru a se asigura c─â orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaz─â ├«n conformitate cu cerin╚Ťele Regulamentului, articolul 8 ╚Öi ├«n cazuri strict determinate.

alinacotta.ro nu realizeaz─â activit─â╚Ťi promo╚Ťionale de marketing direct fa╚Ť─â de minori.

Minorilor care nu au ├«mplinit v├órsta de 14 ani nu li se permite solicitarea de servicii sau orice comunica╚Ťii pe site-ul alinacotta.ro, ori participarea la concursuri sau campanii ale alinacotta.ro, dec├ót dac─â aceasta se realizeaz─â ├«n numele minorului de c─âtre reprezentantul legal sau tutorele minorului ├«n cauz─â, conform legii.

Minorii care au implinit v├órsta de 14 ani pot achizi╚Ťiona produse sau servicii ╚Öi solicita ╚Öi primi comunica╚Ťii de la alinacotta.ro numai dac─â au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

De asemenea, orice persoan─â care ne furnizeaz─â datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplica╚Ťii sau dispozitive acoperite de aceast─â Politic─â garanteaz─â c─â este major, respectiv are capacitate deplin─â de exerci╚Ťiu.

Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai ├«n condi╚Ťiile legii, ╚Öi av├ónd ├«n vedere cele de mai sus.

Durata prelucr─ârii datelor

Va fi determinat─â ├«n general de momentul exercit─ârii dreptului dumneavoastr─â la opozi╚Ťie, ├«n conditiile art. 21 alin. 2 din Regulamentul European nr. 679/2016. Excep╚Ťie: Pentru datele declarate ├«n cadrul serviciului call center, durata prelucr─ârii datelor este de 5 3 ani, ca regul─â, sau p├ón─â la exercitarea dreptului de opozi╚Ťie. De asemenea, alinacotta.ro poate stoca datele cu caracter personal pe o astfel de durat─â mai ├«ndelungat─â, ├«n scop probatoriu ╚Öi de arhivare.

Totodat─â, stocarea datelor personale pentru o perioad─â mai ├«ndelungat─â de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor, administrarea conturilor clien╚Ťilor, cercetare / studii de pia╚Ť─â.

Alte informa╚Ťii

V─â rug─âm s─â verifica╚Ťi la fiecare utilizare a website-ului nostru prezenta Politic─â de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru a fi tot timpul informa╚Ťi ├«n leg─âtura cu aceasta.

La ├«ncheierea opera╚Ťiunilor de prelucrare, datele ├«nregistrate vor putea fi transferate, integral ori par╚Ťial, oric─ârei alte persoane juridice cu respectarea legisla╚Ťiei speciale ├«n vigoare, ├«n condi╚Ťiile ├«n care acestea vor fi folosite ├«n scopuri similare cu cele prev─âzute ├«n acest document.

Pentru inregistrarea eronată a datelor personale cauzată de softul de indexare a datelor, alinacotta.ro nu își asumă nicio responsabilitate.

V─â semnal─âm faptul ca niciun program de securizare a informa╚Ťiilor nu este infailibil.

Formular Stergere Date Personale

[gdpr_privacy_tools]