Despre mine
alina

Mi-am dorit sa pun in valoare frumusetea naturala a femeii, sa-i scot in evidenta trasaturile deosebite, sau, dimpotriva, sa-i ascund micile imperfectiuni. Iar aceasta dragoste pentru frumos mi-a indreptat pasii spre hairstyling. Meseria aceasta imi ofera nenumarate cai de a ma exprima, de a crea, de a-mi expune propria viziune despre frumos, intr-un demers in care arta se imbina cu educatia si cu pasiunea.

De multe ori, e greu sa exprimi ceea ce-ti doresti de la look-ul tau de aceea, ca hairstylist mi-am cultivat capacitatea de a intelege psihologia clientelor mele dincolo de cuvinte.

,,De 8 ani, pasiunea pentru hairstyling este completată de perfecționare continuă. Particip anual la cursuri, seminarii și training-uri susținute de experți internaționali recunoscuți. Astel, am urmat cursul de coafuri speciale Patrick Cameron și seminarii de coafuri speciale și de mireasă cu Ruslan Tanyanin, Sergiu Bacioi, Farrukh Shamuratov, cursul de tunsoare Cătălin Lungu, seminarii de coloristică L’oreal Professionnel și Natulique.

semnatura

Vă invit să ne cunoaștem la o ședință de consiliere gratuită și să stabilim împreună ce se potrivește mai bine atât în look-ul tău de zi cu zi – de la culoare, tunsoare, până la tratamentul și îngrijirea adecvată părului tău până la cum poți arăta impecabil în ziua nunții sau la evenimente speciale.

 

Contact

0749 249 785

alina@alinacotta.ro

Alina Cotta pe Facebook